joi, 9 aprilie 2009

Viata de parazit

si iata cum trece..si iata cum nu mai inteleg nimic din facultatea asta, daca nu reusesc in meseria de brutar..mai imi ramane sa fiu "maiestru patiser"...promit ca o sa-l chem pe Misu sa le dea peste ceafa angajatilor neasculaltori.
In alta ordine de idei..cat de placut e sentimentul nicunui ban in buzunar, sau portofel, sau ratacit prin geanta. La facultate se ofera colegii sa faca chestii pentru tine..fara ca macar sa le ceri, nu tre sa fumam..lucram la proiecte si radem de oboseala in draci, nu ai mancare, deschizi frigiderul, ori cum colega de camera a plecat acas, nu ai tigari..lasa, te doare gatu. Sunt absolut praf...dar pana-n maduva oaselor. Si razi..si te apuca plansul..si incerci sa vorbesti de aparate si te trimite lumea la culcare..devi incoerenta si razi de una singura. Dai cu matura, strangi resturile de macheta si iti cade totul pe jos in fata cosului de gunoi. Le aduni, le pui in cos, cosul se umple si tre sa-l duci la ghena. Il lasi acolo, poti face asta si maine..iata, langa planseta mai ai petu` ...ce bineeeeee. E atat de bine, dar atat de bine!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

if there`s anyone out there, you shoud know:

no photo can be used (manipulated, downloaded, etc) in any way without my permission!

timbre

aberatii (33) foto (29) lomo (24) film (21) muzica (17) zenit-E (14) design (12) acasa (10) youtube (10) amintiri (8) arhitectura (8) vis (7) blogari (5) digital (5) drumetii (5) eveniment (4) actionsempler (3) bicicleta (2) cross process (2) smena 8 (2) vimeo (2) animatii (1) concert (1) laser tag (1) sapuniera (1) yellow (1)

idei neconcepute

Fotografia mea
Brasov, Romania
pen taker, stuff braker, art maker, music facker, story waker

the watcher(s)

membra a:


casino Contador De Visitas
free counters

caid