luni, 4 mai 2009

aberare humanum est

Si ne uitam fundul barbatilor , sau la sanii femeilor . Alti admira picioarele iar alti parul. Unora le place sa vorbeasca cu prieteni vechi, altora le place sa insele. Anunta-ma cand ti-e mai bine; este vorba zilei. Anunta-ma cand vrei sa vorbesti. Pentru ca cineva sta ca un prost si asteapta. Nimic. Asteapta nimic, pentru ca e altceva.
Suntem oameni. Pe scurt: suntem animale ce nu au evoluat, au involuat. Suntem homo sapiens, cea mai proasta specie care a pasit pe pamant. Facem compromisuri...la ordinea zilei. Traim intens, citim cu spor, spunem lucruri destepte pentru ca nu suntem destepti, dar o credem. Visam, suntem boemi si cul.
Bine ca s-o inventat curentul imo, altfel nu am avea nici un termen de coparatie. Ne uitam la o poza, iar persoana respectiva nu se uita la noi. Extraordinar. Anunta-ma, anunta cand vrei sa vorbesti, sunt aici sa te ascult, anunta-ma cand vrei sa imi plangi pe umar, sunt aici am spus!!!! De ce? tu nu vi sa ma vezi pentru ca vrei sa ma vezi cu adevarat. Vi aici pentru ca sti ca nu am altundeva sa ma duc. Dar hai, hai sa mai fumam o tigara. Hai sa radem, lasa-ma sa gasesc o solutie la toate problemele tale. Am solutia!!!!! Compromisuri, fa compromisuri pentru ca o sa faci altele, si altele, si altele, si nu vei ajunge niciodata, dar te vei limita la compromis. Hai amice, fi simplu, nu mai abera, hai sa nu mai aberam. Limiteaza-te la lucruri simple. Citesti o chestie pe wikipedia gen: "Oamenii (Homo sapiens sapiens) sunt fiinţe vii inteligente" si gata. Sunt finta vie inteligenta. Nu-ti mai arata inteligenta ta de sute de euro. Nu vrea nimeni sa-ti auda inteligenta lalaindu-se in telefon. nu vrea nimeni sa-ti vada inteligenta ta pe patru roti hornaind pe inteligenta altora de ciment.
Five to one, baby, one in five. will get it baby, get out alive. Ya walk across the floor with a flower in your hand, trying to tell me no one understands. five to one and one in five, i`m gona shoot you baby, and get you back alive.
........................................
sunt inteligenta si cul. la fel ca tine, ea, el ei. Inventez neinventatul inspiranduma din reviste si fotografii. Ascult muzica ce nu exista, primitra de la altii sau gasita pe last-fm.
aberare humanum est
indubitabil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

if there`s anyone out there, you shoud know:

no photo can be used (manipulated, downloaded, etc) in any way without my permission!

timbre

aberatii (33) foto (29) lomo (24) film (21) muzica (17) zenit-E (14) design (12) acasa (10) youtube (10) amintiri (8) arhitectura (8) vis (7) blogari (5) digital (5) drumetii (5) eveniment (4) actionsempler (3) bicicleta (2) cross process (2) smena 8 (2) vimeo (2) animatii (1) concert (1) laser tag (1) sapuniera (1) yellow (1)

idei neconcepute

Fotografia mea
Brasov, Romania
pen taker, stuff braker, art maker, music facker, story waker

the watcher(s)

membra a:


casino Contador De Visitas
free counters

caid