duminică, 19 iulie 2009

fara buze si toata lista...mici atentii ale micilor pitici...inotari in larg si stat la taclale priponite de o geamadura avec Lorena. Plimbari de manuta cu Casandra...si incercari de echilibristica la 4 dimineata. Urme de slipi...fara arsuri..desi ma ustura buzele. Imi simt buricele degetelor ca si cum as fi mancat seminte..sunt inca incretite..probabil de la prea mult stat in apa, sigur de la sare.
Un pustan tupeist imi cauta in rucsac..a spus ca ii este sete si cauta apa....ciudat, nu stiam ca-mi tin apa intr-un portofel. Si un adolescent gelat..cu varfurile blonde...imi spune o poveste frumoasa despre cum a fost in mamaia si la liberti pareid si nu intelege cum pot citi o carte, el se plictiseste.
Per total...abia astept sa-mi developez pozele.
P.S. mi-am adus aminte cata dreptate au tapinarii...am uitat..dar ne-am reintalnit:) terasa hand are muzica dreguta, concerte faine, mi-ar fi placut sa mai stau in ea....expirat pute din ce in ce mai tare..ca toata vama de altfel. Urat..din ce in ce mai urat e in vama...pute a ceva foarte urat..mi-am dat seama ca-s shaormeriile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

if there`s anyone out there, you shoud know:

no photo can be used (manipulated, downloaded, etc) in any way without my permission!

timbre

aberatii (33) foto (29) lomo (24) film (21) muzica (17) zenit-E (14) design (12) acasa (10) youtube (10) amintiri (8) arhitectura (8) vis (7) blogari (5) digital (5) drumetii (5) eveniment (4) actionsempler (3) bicicleta (2) cross process (2) smena 8 (2) vimeo (2) animatii (1) concert (1) laser tag (1) sapuniera (1) yellow (1)

idei neconcepute

Fotografia mea
Brasov, Romania
pen taker, stuff braker, art maker, music facker, story waker

the watcher(s)

membra a:


casino Contador De Visitas
free counters

caid