miercuri, 17 iunie 2009

acesta nu este un blog

intre 4 pereti suntem fantastici. E un micro-macro univers in camera asta. De cand nu mai e hartie igienica la baie..observ tot felul de ciudatenii. Un sul de hartie rosie a prins mucigai. De cand cresc ciupercile intr-un mediu uscat. E posibil? in congelator s-o format un iceberg...toata mancarea a fost ingradita intr-o bucata mare de gheata..stam sa o scoatem..din 4 in 4 minute...Silvia mai merge la congelator, mai scoate o punga de legume..si ma anunta: "Raluca,peste 5 minute tragem de bucata asta de gheata ca sa cada odata" "Raluca mi-e frica..daca-mi cade peste picior?, hai ca o mai lasam jumatate de ora, poate scade" daca o mai lasam jumatate de ora, poate invie chestile prinse in gheata aia.. Citesc randuri si-mi dau seama ca nu mai stiu spaniola....deja stiu sa zic mai multe cuvinte in franceza..de engleza nu mai spun...de cand nu mai scriu in engleza am uitat totul. Am aflat unde e pegasul..e la acelas tigan la care l-am dat la reparat...poate ca nu e political right sa spun tigan..rrom? oke..se rezolva. Si apa curge..si eu vreau biscuiti cu ciocolata, cu crema de ciocolata si inveliti in ciocolata...si nici nu-mi place ciocolata. Dar vreau.
Intra silvia "Raluca, vino si uita-te la asta...aratand spre congelator....ti-am luat biscuiti cu miere..iti mai dau 10 lei...n-ai luat bon? nu scrie pe ei? of...sunt 60 de mii? doar 20 de bucati sunt?" (cam asta aud eu cand cineva ma intreaba..de asta raspund cu ce ai spus?) pentru ca dupa primele 5 secunde atentia mea e distribuita. mmmmm biscuiti cu miere.....astia-mi fac pofta de ciocolata.......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

if there`s anyone out there, you shoud know:

no photo can be used (manipulated, downloaded, etc) in any way without my permission!

timbre

aberatii (33) foto (29) lomo (24) film (21) muzica (17) zenit-E (14) design (12) acasa (10) youtube (10) amintiri (8) arhitectura (8) vis (7) blogari (5) digital (5) drumetii (5) eveniment (4) actionsempler (3) bicicleta (2) cross process (2) smena 8 (2) vimeo (2) animatii (1) concert (1) laser tag (1) sapuniera (1) yellow (1)

idei neconcepute

Fotografia mea
Brasov, Romania
pen taker, stuff braker, art maker, music facker, story waker

the watcher(s)

membra a:


casino Contador De Visitas
free counters

caid